DİŞSİAD'A HATAY DİŞHEKİMLERİ ODASI BAŞKANI NEBİL SEYFETTİN'DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Hatay Dişhekimleri Odası DİŞSİAD’a teşekkür plaketi verdi.

Plaket İSTANBUL İDEX Fuarı'nda takdim edildi

Hatay Dişhekimleri Odası tarafından Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (DİŞSİAD) Kahramanmaraş depremleri  sonrasında bölgeye verdikleri destek sebebiyle teşekkür plaketi sunuldu. Türk Dişhekimleri Birliği Tarık İşmen ve Hatay Dişhekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin teşekkür plaketini, 19. IDEX -İstanbul Ağız- Diş Sağlığı, Cihaz ve Malzemeleri Fuarı’nın açılış töreninde DİŞSİAD Başkanı Erkan Uçar, DİŞSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Selami Yaman, Erol Soydan, İsa Aydın, Cevdet Alpay, Ömer Polat ve Fatih Uysal’a takdim etti.

DİŞSİAD Başkanı Erkan Uçar ve derneğin Yönetim Kurulu Üyelerine Açılışta töreninde Türk Dişhekimleri Birliği Başkanı Tarık İşmen ve Hatay Dişhekimleri Odası Nebil Seyfettin tarafından 6 Şubat depremi sonrasında bölgeye verdikleri destekten dolayı Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) Başkanı Erkan Uçar ve Yönetim Kurulu Üyelerine plaket takdim edildi.