17. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK

Odamızın 17. Olağan Genel Kurulu 14 Nisan 2018 Cumartesi günü Odamız hüzmet binasında saat 14.00'te toplandı.

Toplantıya MKÜ Dişhekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Behiye Bolgül, Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Özçelik, Tabip Odası Gen.Sekreteri Sertan Yılmaz, SMMO Başkanı Tahsin Kırık, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Yahya Hamurcu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Durmuş Görür, Elektrik Mühendisleri Odası Yön. Kur. üyesi Cem Hüzmeli, meslektaşlarımız ve Basın mensupları katıldılar.

Divan Kurulu Başkanlığına İnayet Taşçı, Katip üyeliklere Yavuz Tosyalı ve Merve Bahçeci seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunduktan sonra gündemin diğer maddelerine geçildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Nebil Seyfettin, odaların kurluş amaçlarını, mesleğimiz ve TDB ile ilgili son gelişmeleri, ilimiz ve bölgemizdeki sorunları kapsayan bir konuşma yaptı.

Oda Başkanımız Nebil Seyfettin'in yaptığı konuşmanın tam metni için Tıklayınız.

Konuklardan Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Özçelik'in konuşmasının ardından Çalışma Raporunu Genel Sekreter Davut Akemoğlu, 2017 yılı Bilançosu gelir-gider farkını ve 2018 yılı tahmini bütçesini Sayman Leyla Ergün, Denetleme Kurulu Raporunu Meşlin Şenay Bat okudu.

Raporlar Genel Kurul üyeleri tarafından oybirliği ile ibra edildi.

Samimi bir havada tamamlanan Genel Kurulun ilk günü dilek ve temennilerle sona erdi.

Ertesi günü yapılan seçimler sonucunda Odamızın organları aşağıdaki gibi şekillendi.

(Sıralama soyadı alfabetiğine göredir)

1- Davut Akemoğlu

2- Leyla Ergün